top of page

NOEN GANGER MÅ HJERTET VISE VEG!

“Hearts in the Ice" er Hilde Fålun Strøm og Sunniva Sorby. Med til sammen 50 års erfaring i Arktis og Antarktis jobber de for å skape positivt engasjement rundt klimaendringer og hva vi alle kan gjøre for å redusere de katastrofale effektene klimaendringer fører med seg i naturen rundt oss. Ved å bruke historiefortelling, kunnskapsformidling i interaktive  klasserom og samling av data gjennom folkeforskning, er målet å skape endring.

Hearts in the ice Embrace the planet armbånd

Hearts in the ice prosjektet handler om et globalt samarbeider for et klima vi alle kan leve med. Endringen skjer ikke over natten, men det begynner alltid med oss. Vi må samarbeide for å løse noen av verdens mest ødeleggende og prekære problemer.
 
Alt liv på kloden - alt liv i havet,  i luft og på land, lever i sameksistens.
 
Bli en del av oss i Hearts in the Ice  teamet, ved å kjøpe et unikt "Embrace the Planet Bracelet" med den ikoniske isbjørnen eller pingvinen. Dette er bare to av mange Arktiske og Antarktiske arter som er truet av klimaendringene. Flere dyrearter lever på og i isen, og trenger den for å leve. Ditt kjøp støtter vårt arbeid ved å informere og spre kunnskap til mennesker både nasjonalt og internasjonalt, samt å skape et engasjement rundt bidrag og hva vi alle kan gjøre for å bremse utviklingen i klimaendringene og ta vare på naturen rundt oss!

Vi har mere påvirkningskraft enn vi tror!

POLAR BEAR

PENGUIN

Til våre Kunder på Svalbard

Vennligst bruk vår internasjonale nettbutikk dersom du ønsker å sende varene dine til Svalbard. 
Link: www.ellenkvam.com/hearts-in-the-ice

Hearts in the ice bokmerker

Du kan også støtte Hearts In The Ice organisasjonen ved å kjøpe et delikat Hearts In The Ice bokmerke, med en håndlaget Ellen Kvam glassbrikke. Kjøp 10 srk og spar 450kr. 

HVordan kan du bidra?

Støtt Hearts in the Ice prosjektene og deres viktige arbeid ved å kjøpe et "Hearts in the Ice necklace" eller armbåndene «embracelet» designet og håndlaget av Ellen Kvam.
 
Kjøp et smykke enten til deg selv fordi du støtter Hearts in the ice i deres arbeid, eller til en spesiell venn som bryr seg om miljøet og jorda vår. Hearts in the ice symbol smykket er isblått med et glitrende sølv hjerte i sentrum. Et hjerte i isen. Og armbåndet viser symbolet på arktis - isbjørnen
 
Ved å kjøpe ett kjede eller et armbånd, støtter du Hearts in the Ice i sitt arbeid med å nå og engasjere folk i denne viktige misjonen. I  2019-20 skapte de historie ved å bli de første kvinner til å overvintre på Svalbard uten menn. Basen var den avsidesliggende fangsthytta Bamsebu. De var der i hele 19 måneder og er nå tilbake i sivilisasjonen og fortsetter arbeidet. Sunniva Sorby og Hilde Fålun Strøm fortsetter sine oppgaver som folkeforskere. De fortsette å samle inn data og observasjoner fra fytoplankton til isbjørner for 7 forskjellige internasjonale klima forskningsprosjekter. Det blir i tillegg felt-testing av innovativ teknologi for å bane veg for nye løsninger hvor målet er å minimere vårt karbonavtrykk. Klimaendringene tar ikke en pause, så det gjør ei heller vi!
 
Sammen kan vi alle gjøre en forskjell.
 
Takk for at du bryr deg!
Legger du et av disse produktene i din handlekurv her, støtter du Hilde og Sunniva i deres arbeid fremover.

Image 9-19-21 at 2.04 PM.jpg

Hearts in the ice jobber for en mer bærekraftig fremtid

2 KVINNER - POLARAMBASSADØRER

100.000 UNGDOM - DELTAKENDE FRA HELE VERDEN VIA SATELLITT

14.000 TIMER ISOLERT - 140KM FRA NÆRMESTE BOSETNING

4.300 TIMER - I POLARNATT

100 ISBJØRNMØTER

9 MÅNEDER UTEN DUSJ

NULL KARBON FOTABTRYKK

Sosialt engasjement

Hearts in the Ice (HITI) er en plattform for positivt engasjement og dialog rundt klimaendringer. HITI fungerer som en brobygger mellom forskere, studenter, næringsliv organisasjoner og alle dere som ønsker å jobbe frem løsninger som kan bidra til å redusere klimaendringer. Endringene vi står ovenfor har vil få store konsekvenser for kloden vår. 
 
Hvert bidrag betyr mer enn man tror. Sammen kan vi løfte engasjementet og gjøre en stor forskjell!

Folkeforskning

(Citizen Science)

CITIZEN SCIENCE - på norsk er folkeforskning. Hearts in the ice samarbeider med  institusjoner som Norsk Polarinstitutt, Universitetet  på Svalbard, NASA, Scripps Institute of Oceanography, BCIT og Universitet i Bergen, Manchester og Minnesota.

Å samle inn verdifulle data til eksisterende forskning hjelper forskerne å forstå mer om hva som foregår. 
Hver og en av oss kan delta i det viktige arbeidet som folkeforsker.

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER

I 19 måneder jobbet Hearts in the Ice med banebrytende teknologi i ett av verdens mest utfordrende områder, avsidesliggende i en fjordarm på Svalbard. De brukte sol og vindkraft til et nøkternt strømforbruk og satellittkommunikasjon fra Marlink ble benyttet for kommunikasjon med omverdenen. Sammen med eksperter på klimarelaterte temaer, snakket de med mer enn 100.000 skolebarn i løpet av sine 2 overvintringer på fangsthytta Bamsebu.

Kunnskap endrer adferd!

Til våre Kunder på Svalbard

Vennligst bruk vår internasjonale nettbutikk dersom du ønsker å sende varene dine til Svalbard. 
Link: www.ellenkvam.com/hearts-in-the-ice

bottom of page