top of page

FAQ

 • Hvordan vet jeg størrelsen min?
  Alle våre produkter er "one size fits all". En 10 cm lang forlengelseslenke følger med alle våre anheng, slik at du kan regulere lengden selv.
 • Hvor kan jeg kjøpe smykker jeg har sett på internett eller i et magasin?
  Det beste stedet er her på vår hjemmeside. Dersom du ikke finner det du leter etter kan du kontakte oss på mail: info@ellenkvam.com
 • Hva gjør jeg hvis det er et problem med min bestilling?
  Hvis du har et problem med bestillingen din, vennligst konktakt oss på mail: info@ellenkvam.com, så skal vi hjelpe deg så snart som mulig.
 • Kan jeg kansellere bestillingen min?
  Du kan, uten å oppgi noen grunn, kansellere en bestilling fra bestillingsdatoen opptil 14 dager fra du har motatt produktet. For å opprettholde tidsfristen, vennligst send en skriftlig kansellerings varsel til info@ellenkvam.com. Vi vil refundere din betaling innen 30 dager fra vi har mottatt produktet i retur, så lenge produktet er ubrukt og returnert i sin opprinnelige innpakning. Vår retur adresse: Postboks 260 Holmlia 1204 Oslo Norge For mer informasjon angående kansellering av bestilling, vennligst les våre bruksvilkår.
 • Hva gjør jeg dersom jeg får tilsendt et skadet eller defekt produkt?
  Selv om vår målsetning selvsagt er å sende produkter i høyeste kvalitet pakket med omhu, kan uhell skje under transport. Hvis du får tilsendt et skadet eller defekt produkt, vennligst kontakt oss på info@ellenkvam.com innen 5 dager for å melde om skaden. Dersom du har krav på erstating, reparerer eller erstatter vi selvsagt produktet kostnadsfritt. Dersom produktet ikke kan repareres eller erstattes refunderer vi prisen på produktet.
 • Hva gjør jeg dersom jeg får tilsendt feil produkt?
  Her hos Ellen Kvam Norwegian Design gjør vi vårt beste for at din bestilling skal bli riktig, men feil kan skje. Dersom du har fått tilsendt feil produkt, vennligst fyll ut returneringsskjemaet som følger med bestillingen din og forklar at feil produkt ble sendt, samt hvilket produkt du forventet å få. Siden dette var vår feil skal vi selvfølgelig refundere deg for frankeringsutgifter når du returnerer produktet. Vennligst ta vare på alle kvitteringer for at vi skal kunne refundere frankeringsutgiftene.
 • Kan jeg endre leveringsadressen min?
  Ja, du kan endre leveringsadressen din dersom du informerer oss innen en time fra du bestiller. Vennligst kontakt oss på info@ellenkvam.com.
 • Hvilke land sender dere varer til?
  Vi sender varer til hele verden! Alle våre produkter blir sendt fra Oslo, Norge. Leveringtiden avhenger av hvor pakken skal bli levert. Pakker sendt til Eurpeiske land ankommer som regel iløpet av 1-2 uker. Dersom du vil ha varen levert til en adresse i Norge er du nødt til å bruke vår Norske hjemmeside (www.no.ellenkvam.com), og dersom du vil ha varen levert til utladet må vår internasjonale hjemmeside brukes (www.ellenkvam.com). Du er nå på vår Norske hjemmeside (www.no.ellenkvam.com).
 • Når kan jeg forvente å få produktene mine?
  Leveringstiden avhenger av hvor pakken skal leveres. Ordre lagt mellom 09.00-16.00 mandag til fredag blir som regel sendt samme dag. Ordre lagt i helgene vil bli sendt førstkommende mandag. Vi sender alle våre produkter fra Oslo, Norge. Pakker levert til Europeiske land ankommer som regel innen en uke. Noen variasjoner kan forekomme, avhengig av destinasjon og tollregelement i de forskjellige landene.
 • Hvorfor er prisene dyrere på den norske hjemmesiden i forhold til den internasjonale siden?
  Prisene på den norske hjemmesiden er inkludert merverdiavgift (MVA/VAT), og det er derfor prisene er høyere. Alle produktene som blir solgt via den internasjonale hjemmesiden blir sendt ut av Norge, og skal derfor ikke inkludere norsk merverdiavgift i prisen.
 • Mitt Northern Lights glass-anheng passer ikke inn i sølvrammen. Hva gjør jeg?
  Alle våre Northern Lights glass-anheng er håndlagede, og derfor vil hver bit være unik. Dette kan av og til føre til at enkelte biter har mindre plass inni sølvrammen enn andre. På bildet over er et eksempel der glassbiten ser ut som om den ikke vil passe. Hullene i sølvrammen blir dekket av glassbiten, slik at man ikke kan tre lenken tvers igjennom. Fortvil ikke! Her en en mulig løsning: 1. Hold glassbiten og sølvrammen i en 90 graders vinkel slik som på bildet. Som du kan se vil dette gjøre at hullene i glassbiten og sølvrammen stemmer overens. 2. Tre lenken igjennom smykket mens du holder glassbiten og sølvrammen i en 90 graders vinkel. 3. Flipp smykket fremover, slik at det henger i riktig retning i stedet for i en 90 graders vinkel. Smykket skal nå henge som på bildet over. Dersom glassbiten stanger i sølvrammen når du prøver å flippe den fremover, gå tilbake til steg 1. og forsøk å vende smykket i motsatt retning av det du gjorde i ditt første forsøk. I eksempelet på bildet vil det si at du holder glassbiten med den fargede siden ned mot bunnen av smykket i stedet for mot toppen. Obs! Vi kan ikke garantere at denne metoden vil fungere dersom du bruker en annerledes sølvlenke enn den som følger med sølvrammen. Dersom glassbiten fremdeles ikke passer inn i sølvrammen, vennligts ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema nederst på nettsiden eller send en email til info@ellenkvam.com, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!
 • Hvordan bytter jeg farge på Northern Lights smykket mitt?
  Du kan enkelt bytte mellom forskjellige farger i ditt Northern Lights smykke. Bare følg stegene under: Steg 1: Åpne låsen på smykket Steg 2: Tre lenken gjennom smykket slik at den blir helt separert fra smykket. Steg 3: Plukk glassbiten ut av rammen. Du kan nå enkelt og greit putte inn en ny farge og sette smykket sammen igjen.
bottom of page